LEONBERGER-FYN
30. september: Månedens sidste dag

Den sidste uge i september har været stille og rolig. Måneden sluttede i fint vejr med mad serveret for Yankie ude i det høje græs og en god gang børstning bagefter - masser af ukrudtsfrø i pelsen.

21.-23. september: En tur til Djursland

Vi havde lavet en hunde-hygge-dags aftale med Linda og Jan fra Kennel Djurzdogs. Yankie har mødt Zhen 2 gange hos os, så nu var det vores tur til at køre nord på. Vi kombinerede besøget med et par overnatninger på Den Gamle Kro i Hornslet. En rigtig dejlig weekend. 

Yankie fik lov at møde først Zhen og derefter Zon. Det ville blive lige voldsomt nok for ham at møde 2 store hanhunde på én gang. Om aftenen var alle 3 med ude at gå sammen og derefter på bistro i Egå. 

Yankie 11 mdr., Zhen 2 år 4 mdr. og Zon 8 år.

Zhen og Yankie (ovenfor) fandt hurtigt ud af, at leg er det sjoveste her i verden 

Zon og Yankie (nedenfor) havde ikke mødt hinanden før. Zon er 8 år og en rigtig dejlig bamse.  De 2 gutter skulle lige hilse på hinanden og snuse lidt sammen, så blev det legetid. 

Gåtur før aftenmad på Havnebistroen i Egå. Selv om det ikke var særlig varmt, hyggede vi os med god mad på terrassen, hvor der var sørget for varme tæpper til os og vand til hundene.

15. september: På tur med Kimmie

 På grund af ferie, der det et stykke tid siden, Kimmie og Yankie har været på tur sammen. Gensynsglæden var ikke til at tage fejl af - begge hoppede omkring som kåde hvalpe, før de var klar til at gå tur.

12. september: Parkour

Brith Skovmøller, dygtigehunde.dk, som vi træner hos, havde arrangeret en aften med "parkour" hos Maya Wulffsberg. Det var en fantastisk aften, hvor koncentration og træning af muskler var i fokus.

Træning af kroppens muskler og koncentration 

Balanceøvelse 

Pote på tov - træning af bagbensmuskler, når vi når frem til at begge forben er på tov´et 

Nye venner

 Yankie går til træning sammen med Kaya, en hvid/sort newfoundlænder på 16 måneder. Kaya har en "lillesøster", Olga på 5,5 måneder. Begge er født i Rusland og bor nu sammen med 3 andre newfoundlændere sammen med deres mennesker i nærheden af Nyborg.  Ulla, som ejer de 2 hvid/sorte bamser foreslog fælles gåtur som træning, og vi glade imod invitationen.  

Onsdag d. 5. september. Første fælles tur gik til Klintholm kalkgrav ved Nyborg. En superfin gåtur, en tur i vandet for de 4-benede og pause inden turen tilbage. De 3 unge bamser blev mægtig gode venner med det samme, så vi havde alle en dejlig eftermiddag 

Det dufter herligt på stranden 

Vandhundene i fuld aktivitet

Et kys til Yankie fra søde Olga 

Søndag d. 9. september gik turen til Langesø. Denne gang var Olga og Yankie alene med deres tro 2-benede tjenere. Vejrguderne var venlige, så både turen og kaffen/godbidder til sidst blev nydt uden regn. Det var et par trætte "små" vovser, der tog hjem og fik sovet godt.

1. september

Lørdag med dejligt vejr til aktiviteter

Gåtur ved Tarupcentret, hvor vi trænede en masse gå pænt, stop ved kantsten, kiggede på trafik og øvede koncentration.

Der var mange mennesker, der havde lyst til at hilse og klappe.

Gået på flere forskellige trapper, forbi indgangsdøre m.m.

 

Yankie er flink til at "hjælpe" med at grave kartoflerne op 

Den lille fyr "sutter på tommelfinger" i sin middagssøvn. Så er han klar til endnu en tørn udendørs med opsyn, om rosenbedet bliver pænt og i dagens sidste lys en lille aftentur.