LEONBERGER-FYN
30. marts

Hverdagen har ændret sig markant pga. corona-virus. Vi er meget hjemme og går primært ture i nærområdet, hvor vi næsten ikke møder mennesker.

Jeg arbejder hjemmefra og i løbet af dagen, er det nødvendigt at komme væk fra computeren i nogle små pauser. Så er det godt at have Yankie, der aldrig siger nej til at komme en tur ud.

Vi mødes med Fie og Lisa cirka en gang om ugen. Af hensyn til smittefare, finder vi steder, hvor vi ikke forventer at møde andre mennesker, men hvor hundene kan få brændt energi af - både fysisk og mentalt - og vi kan med behørig afstand sludre lidt og slutte af med en kop kaffe. 

Vi er en del ude i det flotte solskin om eftermiddagen, så haven er ved at være ordnet. Yankie "hjælper", hvor han kan og er dejlig træt om aftenen.

Vi glæder os til, at hverdagene bliver normale igen, men indtil videre går det fint.

Sommertid = mangler en times søvn 

Fie og Yankie i fuld firspring

Balancetræning hjemme i marken 

Fuglene er spændende at kigge på 

Tøjdyrene er kommet ud 

Yankie fører tilsyn med havearbejdet

14. marts

En vidunderlig forårsdag - især for Yankie, der elsker vand. Der er "lidt" arbejde med at få den lille vovse tør og fin igen. Men han er glad for at blive tørret - både med håndklæder og med blower. God dreng.

12. marts

Et par feriedage i sommerhuset var dejlige og vejret flot. Så at sige ingen mennesker i området, så vi har nydt stilheden. I løbet af natten kom storm og regn, så det var OK, at vi skulle hjem (til mere regn og storm).

Corona virus har betydet, at jeg - sammen med mange andre kolleger i kommunen - er sendt hjem fra arbejde i 2 uger fra i dag og skal arbejde hjemmefra.  Det bliver en nogen anden hverdag, men sådan er det jo i en nødsituation for hele samfundet, hvor vi alle må bidrage. 

6. marts. Fie og Yankie på tur

Dagens tur med miljø-træning gik til P-pladsen ved en idrætshal med mange mennesker og biler. Godbidder og sjov var der naturligvis også tid til. De to unge venner og deres påhæng havde en dejlig eftermiddag. 

Pause i træningen 

Kom nu op, Fie. Du kan godt 

Sådan, Fie 

Den første forårsmåned - marts med en fornemmelse af forår

Stadig masser af vand på marken, men en udsprungen mælkebøtte og blåpuderne på vej i blomst er så livsbekræftende