LEONBERGER-FYN
 
Sidste halvdel af marts

 Jeg været lidt begrænset i fysisk aktivitet pga. et dårligt ben. Så er det skønt at have gode venner, der kommer på besøg med deres hunde, så Yankie kunne have det mægtig skægt og få brugt noget energi. Det er så dejligt at betragte, hvordan vores gigant-hunde leger på deres helt egen måde. Ikke så meget "jagte hinanden" ud over stepperne - men brydeleg.  

Øverst: Izza er en landseerpige på 2 år. Det var første gang, de to unge vovser legede sammen, så der var gang i den. 

Luna er en leonbergerpige på 3½ år. De to kender hinanden, så de har også tid til at slappe lidt af sammen. 

 
17. marts

Weekend med regnbyger, men også nogen sol. 

15. marts

Regn, regn og så regn. Men ingen hindring for at have det sjovt. Kimmie og Yankie fik leget trods det våde vejr - respekt for den snart 11 årige dame, har Yankie i høj grad. Men Kimmie kan med en lille bevægelse sætte fut i ham. Som altid hyggede vi os bagefter, hvor vovserne tog sig en velfortjent lur. 

9. marts

Regn, hagl, blæst, sol - vi forsøger at være ude, ligeså snart det er opholdsvejr, men det lykkes ikke hver gang. Yankie er fuldstændig ligeglad med, hvordan vejret er, bare vi er sammen om træning, sjov og hygge

Yankie elsker sit tårn af paller 

6. marts

Forårskåd og forårsfornemmelser er vist de ord, der dækker bedst lige nu 

1. marts

Maria og jeg havde lavet lege-aftale for Yankie og Luna på 3,5 år fredag eftermiddag. De 2 bamser havde ikke mødt hinanden før, men de legede med fuld fart på fra første øjeblik, så det var et par meget trætte hunde, der sagde på gensyn.