LEONBERGER-FYN
25. maj. Opvisning med 350 linedansere i Bogense

Alletiders træning for en ung hund: Musik fra højtalere, tæt pakket gade med mange mennesker. En masse - både børn og voksne, der ville snakke med og klappe ham, andre hunde at møde og så de mange dansere at se på.  Yankie klarede alle oplevelserne med ophøjet ro. Det var en meget træt "lille hund", jeg havde med hjem.

En rigtig vandhund

Stor glæde hos Yankie: Nyt legetøj - en pedal at træde på, og vupti er der vand. Yankie fangede lynhurtigt fidusen. Han drikker selvfølgelig noget af vandet men synes også, det er vældig sjovt at blive VÅD i hovedet.  Badebassinet bruges også flittigt i varmen. 

23. maj. Træning på en meget varm aften

Hvalpeholdet har trænet i aften. Det var VARMT. Yankie var en dygtig dreng i øvelserne, men spørger man ham, er frikvarter og "after-træning" med sine små holdkammerater vist det sjoveste. 

Bliv i positionen "sit" 

Gå rundt med forben på balje 

Target: Lægge hovedet i min hånd 

20. maj, Pinsedag. Vi valgte at tage til Bogense Strand i det varme vejr.

Vi øvede lidt apportering i vand. Det var lige noget for Yankie med hans tykke pels. Vi mødte flinke mennesker og mange dejlige børn, der meget gerne ville klappe bamsen.

Efter anstrengelserne var den lille fyr træt, så det var nødvendigt at ligge ned og drikke vand.

19. maj. En tur til Dallund for at få nogle fine billeder nu, hvor rhododendron og ramsløg blomstrer så fantastisk flot

Yankie var godt træt efter legedagen med Zhen, så vi tog en stille gåtur ved Dallund. Hilst på en masse mennesker og taget et par billeder

18. maj. Vi har haft besøg af Linda og Jan + knap 2 år gamle Zhen fra Djursdogz.

 Zehn og Yankie blev bedste kammerater fra 1. øjeblik, og de havde en festlig legedag. En rigtig hyggelig dag, som helt sikkert vil blive gentaget. 

 
De to allerbedste venner på nyt eventyr Kristi Himmelfarts dag

Kimmie og Yankie har været på tur til Storebælt. Kimmie har introduceret Yankie til glæderne ved vandarbejdet. Det er dejligt at have sin helt egen mentor, synes Yankie. Især apportering var vældig spændende.  

Som altid sluttede turen med kaffe + kage til de 2-benede og godbidder til de 4-benede. En dejlig oplevelse, som bestemt bliver gentaget.

En dejlig forårsaften med mad lavet over bål

Yankie hygger sig, når der bliver lavet mad over bål. "Hjælper" endda til med at hente mere træ, når ilden er ved at være brændt ud. 

5. maj

Flot og dejligt vejr til udendørs aktiviteter. Yankie er med overalt, hvor han synes, der sker noget spændende. Plastikurtepotter er det helt store hit som legetøj, så det er godt, der skulle plantes en del blomster.

1. maj i Bogense

Traditioner er til for at holdes. Lisa og jeg har været på tur med vores hunde 1. maj, som vi plejer.

I år gik turen til Bogense, hvor vi gik med i optoget. En sjov oplevelse for både Kimmie, Yankie og os.