LEONBERGER-FYN
24. juni

Så blev det sommer. Ikke noget, der passer Yankie, der er vældig god til at finde skygge og kølige steder. Aktiviteter med Yankie er begrænsede - han GIDER IKKE være ude, når det er varmt. Han har fundet ud af, at brusekabinen er et dejligt sted at være, for ikke at nævne carporten. 

Vi har "lånt" Frank´s lager og kontor, hvor der er dejlig køligt, til lidt nosework-træning. Yankie er ved at være ret dygtig til at finde duft af kaffebønner.

Sankt Hans aften blev som sædvanlig holdt herhjemme med bål og efterfølgende hygge med kaffe til os og "putte-elefanten" for Yankie. 

10. juni

Fra Lisa, Göran og Niki i Sverige fik Yankie en tøjelefant fra Ikea for 3 år siden, som han elsker overalt på jorden. Han har en anden nøjagtig magen til i sommerhuset også fra vores svenske venner. Men... den herhjemme har fået et lille hul i huden og trænger til vask, så vi bestilte en ny fra IKEA - det går jo ikke uden en bedste tøjdyr-ven. Den kom i dag, og Yankies glæde er ubeskrivelig. 

Det er mærkværdigt at uanset, om det er den "gode, gamle" eller en helt ny elefant fra Ikea - Yankie er elsker at ligge om aftenen og putte med den. Alle andre tøjdyr er uinteressante. 

5. juni

Så blev det sommer.  Syrenerne er i fuldt flor, gåture foregår om aftenen, hvor det ikke er så varmt. 

Yankie forstår, når "far" ringer og siger han er på vej hjem. Så venter han ved hegnet.