LEONBERGER-FYN
30. juni. DKK skue i Horne, kreds 11.

 Vi var sammen med Kimmie og hendes familie til skuet. Kimmie blev Bedst i Show 2 (nr. 2 af alle hunde på skuet). En helt fantastisk oplevelse, at skuets ældste hund slog næsten alle de andre. Yankie fik en mægtig flot kritik, dog ikke placeret. Vi tog hjemmefra kl. 9.30 og var hjemme igen kl 19.30 efter en dag vi altid vil huske med stolthed og glæde

Kimmie og Lisa. BIS2 

Yankie i fin stil

Et beundrende blik og et skønt smil fra Yankie. Hvor er jeg glad og stolt af vores skønne dreng

Yankie er begyndt at svømme. Med Kimmie som mentor går det som en leg. Desværre ingen billeder fra debut´en. Vi skal vist i gang med at træne vandarbejde.....
15. juni. En tur til Bogense Strand er den allerbedste start på en weekend - ikke et eneste menneske på stranden, så Yankie og jeg nød hvert sekund.
8. juni fejrede vi, at Kimmie har opnået den fornemme titel "Veteran-Champion".

Først en gåtur rundt om Dallund Sø tidligt på aftenen. Derefter hyggede vi os med kaffe, kage, kolde bobler og lidt guffer til Kimmie og Yankie - verdens bedste venner. Smukke Kimmie nød at få kølet poterne. 

Dansk Leonberger Klub´s sommerudstilling i Årslev d. 2. juni.

Yankie fik bedømmelsen: "Lovende" af den tyske dommer, Daniel Krebes. Yankie er en typisk teenager i 28 graders varme - vi var både stolte og tilfredse med resultatet af den første udendørs udstilling, vi deltog i.

1. - 3. juni. Besøg fra Norge

 Fredag eftermiddag kom Mona og Marius på besøg sammen med Marta og CU. Det var nogle herlige og varme dage, hvor vi alle sammen hyggede os. Lørdag var vi på Dansk Leonberger Klub´s udstilling i Årslev, hvor alle 3 hunde fik fine bedømmelser. Det var så varmt, at Yankie og Marta kom med hjem til badebassinet og skyggen, så snart de var færdige på udstillingen. 

"Lille" Yankie  er meget glad for Kennelfar og Kennelmor.