LEONBERGER-FYN
Nytår

Nytårsaften blev holdt herhjemme i vante omgivelser. I løbet af dagen var Yankie og jeg først ude at lægge tulipanløg, som vi havde modtaget med posten fra gode venner i Holland. Jorden med tulipanerne i er dækket af grangrene - både for at beskytte mod kulden men også for at Yankie ikke graver løgene op igen. (han graver ikke, når der er dækket med gran).

Senere en pæn gåtur og lige inden mørket faldt på, var vi en lille tur i skoven. Og til aftenhygge fik Yankie et stort kødben.

Der er ikke voldsomt meget fyrværkeri lige i nærheden af vores hus, men brag og raketter høres/ses tydeligt. Yankie var i snor fra mørket faldt på - han skældte larmen lidt ud, men var ikke bange. 

Jul

En uges juleferie blev holdt i vores ny-erhvervede sommerhus i nærheden af Hadsund. Vi fik lavet lidt af hvert og ikke mindst slappet af. Yankie nyder, at en mindre del af grunden er hegnet ind, så han kan gå frit rundt.

18, december

En tur i skoven er pragtfuld, især når solen skinner 

13. december

Køligt, blæsende og meget vådt, men skønt at kunne være ude, de få lyse timer, der er. 

1. december

En dejlig dag udendørs. Yankie har haft travlt med at grave efter mosegrise, spise årets sidste gulerod fra haven og meget mere.