LEONBERGER-FYN
Årets sidste dage har været fyldt med oplevelser og indtryk for lille Yankie.

En tur i Bogense uden Morgan - stor oplevelse for en lille dreng: Mennesker, der ville klappe og snakke med Yankie, lyde og dufte. Hjemme sammen med Morgan er herligt, især, når der er vand, man kan lege med og i.

Stemningsbilleder den første uge
Første møde mellem Morgan og Yankie

Morgan var i hundepension, mens vi hentede Yankie. Han kom hjem om formiddagen d. 20. december, hvor vi alle havde hvilet godt ud om natten. Alt gik langt bedre, end vi havde drømt om. De to drenge synes vældig godt om hinanden og det varede ikke mange øjeblikke, før Yankie løb stærkt i forsøg på at få Morgan med. En tur rundt i vores lille mark var en helt ny og stor verden for Yankie, der blev vist fint rundt af Morgan.

Hjemme!!!!!
Turen hjem fra Norge

En 12 timer lang tur, som Yankie klarede med ophøjet ro og nysgerrighed. Ingen hyl eller piben, undtagen når han skulle tisse. Imponerende af den lille fyr. Vi tog fra Notodden kl. 11 d. 19. december. Først bilturen til færgen i Langesund, hvor Yankie fik lidt at spise i ventetiden. Sejlturen varede 4½ time, hvor Yankie og jeg opholdt i "Hundehotellet".  Vi var helt alene og havde det vældig hyggeligt. Frank kiggede ofte ind til os og havde frisk kaffe med. Fra Hirtshals en køretur på 3½ time med 2 tissepauser undervejs. 

Yankie tramper rundt på sine 4 skønne poter i Norge. Forventningens glæde er ubeskrivelig dejlig.
 
10. december har Kimmie og Morgan været på deres årlige juletur. Ingen tvivl - de to er verdens bedste venner.
Det flotteste vejr til en formiddagstur ved Dallund d. 2. december