LEONBERGER-FYN
27. august: Yankie har bestået SoR-prøven og er nu klar til at komme videre med vand-redningsarbejde. Han er en STOR dreng, som elsker vand
22.-25. august: Lisa og Niki fra Sverige har været på besøg

Nogle skønne dage med bl.a. udflugt til Den Fynske Landsby, hvor hundene mødte mange dyr og en masse mennesker. Blandt meget andet, en tur til stranden og på bytur i Bogense, som blev afsluttet med restaurantbesøg og en masse hygge for både hunde og mennesker. 

21. august: Der er sket en hel del med størrelsen fra 1. januar til nu.....
En uges ferie i Blåvand.

 Lørdag d. 11. august var bilen pakket og kursen sat mod Blåvand, hvor vi havde lejet et sommerhus i en uge. Det blev en herlig uge med afslapning og fine ture i området. 

Sommerhuset havde en lukket terrasse, men Yankie kunne holde øje med alt, hvad der skete på vejen. Den store naturgrund med masser af lyng og med mange dufte (og efterladenskaber) fra dyr var vældig spændende. 

 En tur til Vesterhavet - men ud i bølgerne fristede ikke Yankie. Så hellere lege med bamsen, som blev fundet på Ho marked

 Dejlige ture i skovområderne ved Oksbøl, i klitter ved Hvide Sande, ved vadehavet i Ho Bugt og ved Oksbøl fiskesøer. Næsten alle steder fandt Yankie pinde, som skulle med hjem. 

1. - 5. august

Onsdag ankom jenterne fra Norge med CU. Torsdag kom først Bianca og Erik med deres børn og 2 dejlige hunde, Coco og Fonzie. Senere på dagen sluttede gutterne fra Norge sig til os.

12 mennesker og 4 leonbergere i hyggeligt selskab i nogle dage.

Coco og CU er søstre. Lille Fonzie er bare 11 uger og helt klar til at opleve hele verden. Yankie havde vældig travlt med sine 4-benede venner og sin opdrætter-familie.

Yankie sov hele søndag eftermiddag, da alle gæsterne var taget afsted. Drømte om de sjove dage.

CU og Yankie mødes igen 

 Skal vi lege? Yankie til venstre 

Kom nu, CU, jeg vil så gerne lege 

Coco, Yankie og lille Fonzie 

 

Yankie og Fonzie hygger sig 

Fonzie og Yankie har en fest