LEONBERGER-FYN
April har været dejlig med sol og varme

Træer, buske og blomster - alt ændrer sig fra dag til dag. De flotte dage blev brugt til plantning af nye roser, andet havearbejde og afslapning.  

Langfredag

Dansk Leonberger Klub uddeler hvert år pokaler på forårsudstillingen som påskønnelse til de leonbergere, der har opnået flotte resultater året før.

Vi var ikke selv til stede, så stor tak til Daimi og Diamant, som på vores vegne modtog pokalen, Yankie havde kvalificeret sig til for at have bestået Svømme- og Redningsprøven d. 27. august 2018.

Langfredag var vi på besøg hos Daimi og Preben, Kennel Wonderpark´s, hvor vi havde en skøn dag i det flotte vejr, og pokalen kom med hjem.

Diamant, Narcis og Yankie fik leget, nød spa-bad og Yankie mødte kvier for første gang. Vi mennesker hyggede os - som altid - sammen med Daimi og Preben med lækker mad og masser af snak. 

14. april

Jeg er stadig lidt begrænset i bevægelsesfriheden pga. min dårlige fod, så vi har brugt en del tid på balance-øvelser på dæk, på vippebræt og forben på en lille skål samt andet sjovt. Yankie elsker sin fodbold og sin tøj-rotte. Kortere gåture med almindelig træning, har vi dog også klaret. Nu har vi påskeferie, så nye oplevelser venter.