LEONBERGER-FYN

Yankie blev udstillet, da han var baby og hvalp (uofficielle klasser) og klarede sig rigtig flot. Men da han blev 9 måneder og kom i officielle klasser sluttede det. 

Yankie er kryptorcid (har kun 1 testikel på rette plads) og må derfor ikke deltage i udstilling og kan ikke indgå i avl.  

Han er en vidunderlig, kærlig, glad dreng og vores bedste ven, som kan så meget andet.

Vi håber på, at han bevarer lysten og interessen for vand-arbejde, så der kommer måske lidt konkurrence i hans liv. Måske noget helt andet, det vil tiden vise.

Det er lidt trist, at den smukke dreng ikke kan blive vist frem på udstilling, ligesom Morgan blev det. Vi synes, det var vældig morsomt og havde mange sjove oplevelser med alle de andre leonberger-udstillere. 

MORGAN´s udstillinger

Dansk Kennelklub, skue i Årslev d. 20. maj 2017

Morgan blev Bedst i Racen og Bedst i Show, champion

Dansk Leonberger Klub udstilling, Års d. 2. oktober 2016

I championklassen opnåede Morgan bedømmelsen Excellent 2, CK og fik klubcertifikat 

BIR på DKK´s nationale udstilling i Vamdrup d. 21. august 2016

I championklassen blev Morgan nr. 1 med CK, bedste hanhund og til sidst Bedst i Racen. En herlig dag!   

 

Dansk Leonberger Klub, Fuglebjerg d. 2. juli 2016

I championklassen opnåede Morgan bedømmelsen Excellent 4, CK. 

DKK, International udstilling i Vejen d. 10. juni

I championklassen, hvor 7 champions var tilmeldt, blev Morgan nr. 2 og gik videre  til "kampen" om bedste han. Dagens resultat Excellent 2, CK, BIK 2, reserve CACIB. 

 Så snart bilen blev åbnet, var Morgan klar til afgang. 

Hold da op, vi var stolte og trætte.  

Klubudstilling, Dansk Leonberger Klub i Årslev d. 28. maj 2016

Morgan blev bedste hanhund. I konkurrencen om bedste han/tæve blev han Bedst i Modsat køn. En smule senere skulle han og den tæve, der lige var blevet Bedst i Racen, i konkurrence om bedste champion. Morgan vandt og fik klubcertifikat!! Dommerens bedømmelse var, at Morgan løb lettere og mere elegant end tæven, der virkede lidt træt. Til sidst stillede Wonderpark´s med en opdrætsklasse: Narcis, Haarlem, Lila og Morgan. Det var noget af en dag, som blev fejret herhjemme sammen med Daimi, Preben, Diamant og Narcis. 

Hundene var trætte, så der var kun kræfter til et enkelt familiebillede. 

Skue i Årslev d. 22. maj 2016

Morgan fulgtes med sin bedste veninde, Kimmie, som stillede op i veteranklassen. Begge vandt deres klasse. Morgan blev placeret som BIS 3 i konkurrence med de andre championvindere fra de andre racer. Kimmie blev BIS 2 i veteranklassen. En vidunderlig dag for både hunde og mennesker og fine rosetter til hundene. 

Klubudstilling, Dansk Leonberger Klub i Blovstrød d. 20. marts 2016

Morgan blev bedømt "Very Good" med dommerkommentaren, at han vejede for lidt. Pyt med det - det var første gang, efter Morgan blev 2 år, at han blev bedømt "Very Good". 

International udstilling i Fredericia d. 13. februar 2016

Morgan blev nr. 4 i championklassen. 

Tak til Tone Mosby for det dejlige billede. 

Klubudstilling, Dansk Leonbergerklub d. 11. oktober 2015 i Messecenter Års

Morgan blev nr. 2 i championklassen. Romeo vom Dreiburgenland nr. 1.  De 2 dejlige drenge har kæmpet indbyrdes i 2014 og 2015. Morgan som vinder i 2014 og 2015 er det Romeo, der helt fortjent vinder det hele.  

Morgan 

Romeo 

Tak til Birgit Dissing for de smukke billeder. 

Historien frem til Dansk Champion, DKK racevinder 2014, Årets Løve 2014

Det var oprindelig ikke planen, at Morgan skulle udstilles. Men vi prøvede en enkelt gang - og det gik supergodt, så vi prøvede igen - og så igen og igen....... 

I Svendborg d. 19.maj 2013 blev Wonderpark´s Diamant bedst i racen og Morgan - Wonderpark´s Smaragd blev bedst i modsat køn og han fik sit første certifikat. Det var en stor dag for både de to søskende og deres ejere. 

I Vejen d. 21. juni 2014 blev Morgan Bedst I Modsat køn og fik sit 2. certifikat. Næste dag i Vejen blev Morgan Bedst i Racen og fik sit 3. certifikat og var dermed Dansk Champion. Han fik CACIB begge dage og kvalificerede sig til Crufts. Det var en helt ubeskrivelig dejlig weekend. 

På solskinsøen, Bornholm, blev det til Bedst I Racen og CACIB d. 16. august 2014. Det var en dejlig start på en skøn ferie. 

Dansk Champion 2014

Bedst i racen 

Årets løve 2014

Dansk Leonberger Klub 

Dansk Racevinder 2014

Dansk Kennel Klub