LEONBERGER-FYN
24. oktober. På tur sammen med Kimmie og Lisa i Kirkendrupskoven

"Verdens bedste venner" tog en tur i skoven og bagefter her hjem, hvor vi holdt fødselsdag for Yankie.  Kimmie havde en fin gave med til ham. 

Trods aldersforskel på 9½ år er der spilopper i begge hunde. Yankie har stor respekt for Kimmie og gjorde mange krumspring for at få hende med på spøgen. Hun lod ham løbe rundt, mens hun opfordrede til sjov. Ingen grund til, at hun skulle sætte farten.

Til slut hjalp begge hunde med at grave gulerødder op - begge elsker mindst én frisk gulerod hver dag.

22. oktober fejrede vi, at Yankie fyldte 1 år.
19. oktober. Efteråret er ved at være en kendsgerning.

Der har været og er stadig flotte, dejlige dage ude i naturen.

Men, vi er ved at forberede vinter-aktivitet inde i varmen. Yankie har ikke villet i svømmebassin, men med god hjælp fra Lise, CanisVitae, har han fundet ud af, at det er noget at det sjoveste i hele verden. Nu vil han i vandet HELE tiden. 

13. oktober. En varm, dejlig dag, som blev brugt på havearbejde

Jeg mindes ikke, hvornår det har været muligt at gå i haven i 22 graders varme i midten af oktober. Jeg klager bestemt ikke..... 

10. oktober. En helt fantastisk flot efterårsdag med 20 graders varme.
Lidt opsamling fra de første oktoberdage

Uhm, en frisk gulerod fra haven 

65 kilo kærlig dreng 

Tyrekalvene var sjove at se på. 

Det var ikke uden udfordringer at få taget et rimeligt billede af Yankie med sin fine roset fra SoR-prøven (Svømme- og Redningsprøven). De blafrende, kulørte bånd opfattede Yankie som sjovt legetøj 

3. oktober ved/i Storebælt

I dag har vi været ved Storebælt sammen med Kimmie og Lisa i flot solskin, men blæsende. Yankie MÅTTE i vandet, mens Kimmie lod sin unge ven svømme i de pæne bølger. 

Yankie og jeg modtog Newfoundlands-klubbens emblem for bestået SoR-prøve. En gave, som gives til de, der består SoR-prøven, der danner grundlag for vandarbejde med hundene. Gaven er givet til klubben af en anonym giver - flot gestus. Vi er stolte af at kunne bære emblemet, især fordi også Morgan bestod prøven i 2014.