LEONBERGER-FYN
26. november. En lille operation

I begyndelsen af november opdagede vi en lille knude på hagen af Yankie, men den generede ham ikke, så vi afventede, hvordan den udviklede sig. Midt i november fik Morgan så en hot-spot (hudinfektion). Vi tog til dyrlæge for behandling. Han kiggede på knuden, som enten kunne være en almindelig infektion, som ville forsvinde med penicillinbehandlingen, som Yankie alligevel fik for hot-spot, eller en godartet knude (histiocytom), som skulle fjernes ved operation, fordi den sad udsat for at blive revet hul på enten af Yankie selv eller grene, ved leg m.v.

Hot-spot forsvandt indenfor en uge, den var opdaget og behandlet tidligt. Men knuden forsvandt ikke, så mandag blev den fjernet.

Yankie er ikke helt tilfreds med at gå med skærm, men det er altså nødvendigt, så han ikke river operationssåret op. Vi har øvet dét, som er svært med skærm: at gå gennem døre, at lægge sig ned m.v.  og det går allerede fint efter 1 døgn.

Hot-spot 

Histiocystom 

25. november. Besøg hos Kennel Wonderpark´s

Søndag eftermiddag kørte Yankie og jeg til Drøsselbjerg for at besøge Daimi, Preben, Diamant og Narcis. Vi havde talt om det mange gange, siden vi fik Yankie og kort efter mistede Morgan, så NU skulle det være.

Det var virkelig en hyggelig og herlig dag for os alle sammen, med masser af snak, god mad m.v. og hygge. Det var en træt og glad  Yankie, der tog tilbage til Fyn. Yankie fik æren af fremover at kalde Daimi og Preben for Kennelmor og Kennelfar. 

Først en tur rundt på engen, så hundene rigtig kunne hilse på hinanden og snuse rundt

Yankie gjorde ALT for at Narcis skulle synes godt om ham. Hun fortalte ham, at hun er en voksen dame, så den lille opkomling skulle ikke komme og tro, at han var noget særligt. Det var så festligt at se på de 2 skønne hunde. 

Inde var der katte - sådan nogle havde Yankie aldrig mødt. Han var nysgerrig og forsigtig, men de gamle katte var da ret ligeglade med ham. Vagabonden fortalte dog lige Yankie med et hvæs, at det er ham som bestemmer - hvis Yankie ellers skulle være i tvivl - Det var Yankie SLET IKKE.

Og så fik Preben og Yankie en rigtig drengesnak. 

24. november

Dagene er blevet korte, så vi nyder alle de lyse timer, vi har mulighed for. 

17. og 18. november

Vi har været en tur i Sverige og besøge Niki, Lisa og Göran. En herlig weekend med masser af hygge for os alle sammen. 

Niki og Yankie var lykkelige for at se hinanden igen. Udflugt i den smukke svenske natur og en tur på forhindringsbane blev det også til.

10. november

 Grå og tågede novemberdage, men herligt hundevejr. 

Til træning har vi også lært nogle øvelser, der kan laves indendørs. Endnu er vi ikke så dygtige, at det er muligt at tage billeder af øvelserne, men det er mægtig skægt for både Yankie og mig. 

Yankie er en stor dreng, der skal have bygget styrke i sine muskler og lære at kontrollere, hvor især bagkroppen er, så han har lært noget "hundegymnastik". Også at strække ud efter træningen. 

3. november

Det gælder om at komme ud og nyde alle de lyse timer, vi kan. Fredag eftermiddag var mørk med lidt regn. Så er det skønt at tage i svømmehallen. Yankie er blevet helt vild med at svømme. Dejlig træning/aktivitet i løbet af vinteren. 

Hele lørdagen er tilbragt udendørs fra den kolde morgenstund. Vi har været ude at gå tur, gravet georginer op og diverse andet havearbejde. Yankie knokler på, men er også god til at holde opsyn, om nu alt går korrekt til.