LEONBERGER-FYN
Sidste weekend i juli

Besøg fra Holland. Vi havde et par dejlige dage med hygge og flot vejr. Yankie nød den megen opmærksomhed - og sit badebassin 

14. juli

 Tur til Storebælt sammen med Lisa er det helt store hit. Her er Lisa ved at lære Yankie, at rebet forsvinder, hvis han ikke holder fast i det.  

En stor sten kræver koncentration og balance og så lidt frihed i skoven, hvor "hesten" finder fint græs. 

3. juli

Årets første tur til Storebælt for at træne i "det store vand". Vi er så heldige at Lisa havde lyst til at tage med, så turen blev ekstra hyggelig. Vi savner Kimmie, der har været Yankie´s mentor i vandet - men fik en dejlig oplevelse, hvor Yankie viste, at han bestemt ikke havde glemt øvelserne. Han svømmede ud efter reb og apport, hentede sin fører i land, svømmede fint ved siden af sin fører og klarede nogenlunde en undervandsapport. Det lover godt...… 

Der var meget at holde øje med, mens vi drak kaffe efter svømningen. Tak til Lisa for instruktion, selskab, kage og fotos. Vi glæder os til næste gang.

Om aftenen var Yankie MEGET træt. Han elsker sin store tøjelefant, som han fik i gave fra Sverige sidste sommer, men den nye bamse blev efter et par dage accepteret, så han puttede med begge to.