LEONBERGER-FYN
31. januar

Januar er sluttet grå og diset. Det bliver dejligt, når vi får noget sol.

Morgan har aldrig gidet lege med bold, og sådan er det stadig. Yankie er vældig glad for det. Et hult piletræ at gemme sig i er vældig spændende. Løbe frit alene med mor i skoven bliver man træt af, så det er dejligt at ligge om aftenen udenfor sammen med Morgan og sove.  

21. januar

Yankie er i dag 13 uger gammel og har nået en vægt på 21 kilo. De to drenge leger og hygger sig sammen, og vi har alle 4 mange dejlige stunder, både ude og inde. Yankie bliver præsenteret for en masse forskellige mennesker, steder og oplevelser. Han er også begyndt med lidt træning.  De to herlige gutter kommer ud på ture hver for sig og sammen - Morgan skal have lidt "alene-tid" og Yankie skal lære at "stå på egne poter", men de skal også kunne følges pænt ad. 

10. januar

I dag har Yankie mødt Kimmie, Morgan´s allerbedste veninde. Kimmie er så sød og rar, så det var en stor oplevelse for "lille" Yankie at møde en stor newfoundland-dame og få taget billeder. De gik en lille tur sammen, før Morgan og Kimmie fik en tur rundt om Dallund Sø uden Yankie. Lisa havde sørget for kaffe, så vi nød alle 4 dagen.  Yankie var MEGET træt, da vi kom hjem.

7. januar

Yankie har været på besøg hos Arthur i Hadsten i dag. De to drenge havde en festlig legedag.  Yankie 11 uger i dag og Arthur 13 uger. Herligt med jævnaldrende legekammerater 

1. januar

En stille start dagen derpå. Så ud på opdagelse og sjov, selv om vejret er både vådt og pløret. Det betyder ingenting for et par leonbergere. Yankie følger Morgan overalt  og efterligner, hvad Morgan gør. I dag lykkedes det for ham at stå med poterne på murbaljen.