LEONBERGER-FYN
27. februar

Lørdagen har stået i havens tegn. Juletræerne, der har stået med lys på foran vores døre, er blevet plantet. Og hvordan finder man ud af, at hullet er af passende størrelse? Det klarer Yankie: Når hovedet passer i hullet og rumpen også gør, så er der klar til at plante. Det var ret begrænset, hvor meget han bidrog til gravearbejdet..... 

I onsdags havde vi besøg af Fie og Lisa. De to 4-benede venner legede lidt og derefter gik vi alle 4 tur i skoven.  Som altid en herlig oplevelse.

20. februar

Sneen forsvandt næsten lige så hurtigt, som den kom. I går fandt Yankie den sidste lille bunke sne at ligge i, og der er masser af vand i marken til stor glæde for vandhunden, så vi tørrer poter og vasker mudrede gulve igen. 

I dag har vi haft 10 graders varme og har været i haven og fået gjort lidt forårs-klar - den store hjælp er Yankie altså ikke....... Men han er med!

14. februar

Mens vi var i sommerhuset, hørte vi om voldsomt snefald i Odense og store gener i trafikken. Det kunne vi så se, da vi kom hjem igen - uden vanskeligheder i trafikken. Masser af sne. 

Vi har været nogle dage i sommerhuset. Det var underligt at køre hjemmefra, hvor der lå pænt med sne og en vejrudsigt, der ikke lovede alt for godt for køreturen. Men ingen vanskeligheder overhovedet i trafikken og så komme frem efter 2,5 times kørsel for at konstatere, at der så at sige ingen sne var dér. Yankie hyggede sig vældigt i lyngen, hvor der var mange dufte, han skulle have undersøgt. 

Det var bidende koldt med temperaturer ned til minus 15 grader, men flot sol om dagen. Heldigvis ingen vind af betydning. 

5. februar

Så kom den første sne denne vinter til stor glæde for Yankie.  Sne, natur og leonbergere passer så smukt til hinanden. Ud over at gå ture og snuse, har Yankie søgt efter godbidder i sneen, trænet lidt lydighed, været i skoven med dens mange spændende dufte og meget mere. 

Så er putte-bamse det allerbedste om aftenen, når han er mægtig træt. Sove længe er også en disciplin, Yankie mestrer til UG.