LEONBERGER-FYN
30. december

På skovtur i høj sol sammen med Kimmie og Lisa, hvor vi fik genopfrisket årets sejre, flotte resultater, skuffelser, glæder, grin og sorger. Bagefter hjem i haven til friske gulerødder til hundene, hundeleg og så lidt mad - også vovserne fik i dagens anledning en frikadelle til deling. 

Kimmie og Yankie har et venskab, som ikke kan beskrives. Fra første dag, den lille Yankie mødte hende, har hun været formidabel overfor ham, der har stor respekt for hende. Kimmie er nu 10 år og 8 måneder, men er stadig klar til leg.

28. december

En tur i svømmehallen er altid populær hos Yankie. Han synes, det er vældig sjovt - og så styrker det musklerne og holder konditionen ved lige. Jeg må indrømme, at jeg også nyder det, når vejret er surt, koldt og gråt.  

25. december

Vi nyder juledagene herhjemme. Vi hygger os alle 3 med lige præcis det, vi har allermest lyst til. En ny bamse i julegave til Yankie var lykken, lige som alt det andet, vi laver sammen.

22. december. Endelig juleferie - Yankie 14 mdr. i dag.

Dagen er tilbragt mest udendørs. Først på jule-gave-indkøb og gåtur i Otterup, hvor Yankie fik snakket med en masse dejlige mennesker.

Så hjem på marken. Efter en uge med regn og blæst, hvor det mest er "hjernegymnastik, der har været på programmet, var det dejligt at få energien sluppet løs. 

I dag er det 1 år siden, Yankie rejste med os hjem og blev "Dansk Statsborger".

 Et år med mange sjove oplevelser sammen med vores glade, smukke, frække, flabede, skønne og vidunderlige dreng.

På færgen mod Danmark 

Dansk mad er godt 

Vokset helt godt på et år

Ud i naturen - i regn og sol

Yankie har fået sin skærm af - helt fit for fight igen. Han har været en sød og tålmodig dreng, men nød at få sin fulde frihed igen. Lørdag d. 8. december var det øsende regnvejr, men en tur i skoven er altid herlig.

Søndag d. 9. december havde vi den årlige, hyggelige julegåtur sammen med Kimmie og Lisa. Solen skinnede og det var herligt at være ude. Det er imponerende at den voksne dame tager imod invitation fra Yankie til lidt le