LEONBERGER-FYN
29. april

Stadig køligt, perfekt leonbergervejr. Vi nyder at være udendørs. Blåpuderne blomstrer - Yankie bruger blomsterkummen til lidt træning: Gå hele vejen rundt med bagben på jorden og forben på kanten. Blomsterbede er ordnet og aftensolen stråler på Yankie og det blomstrende slåenhegn.

Yankie træner nosework - er lige begyndt at skulle finde bøtter med duft af kaffe. Når vi kommer hjem, søger han del koldeste sted, han kan finde udendørs. Om aftenen snorker han højt og putter med sin tøjelefant, som han passer rigtig godt på. Det er imponerende, hvor træt en hund bliver efter at have arbejdet koncentreret i omkring 20 minutter. 

16. april

 Nu er det rigtigt forår, selv om vinden er kold. Lys og sol og blomstrende mirabel. Det går den rigtige vej mod sommer.

15. april

Når Yankie bruger sine naturlige sanser - her lugtesansen - bliver han mægtig træt. I en kasse med nogle plastikbøtter i skal han selv finde ud af at få fat i godbidderne i kassen. I en lille stak brænde: Samme opgave. 

Til træning hos Brith Skovmøller, dygtigehunde.dk, har han arbejdet med nosework: Er ved at lære at finde duft af kaffe. Han var mægtig dygtig og helt "brugt", da han kom hjem. Det er en stor glæde at se ham arbejde med sine naturlige sanser. 

10. april

I går havde Yankie besøg af Fie. De to venner var mægtig glade for at se hinanden efter en pause pga. Fie var i løbetid. Der blev leget og ind i mellem slappet af. 

I dag har vi lavet lidt sjovt; blandt andet balancetræning på luftmadras og ordnet lidt i haven. Hyacinterne, der pyntede indendørs for et år siden, blomstrer så fint nu.

3. april

 Påsken er begyndt med fint vejr til at ordne og rydde op i haven. Anemonerne blomstrer nu - både de blå og de hvide. Yankie hygger sig udendørs og en eftermiddagslur med sin tøj-elefant er nødvendig. Sine gåture bliver han ikke snydt for, så vi får en del motion.